Lördag

God morgon, jag har ganska nyss ätit frukost och om ett tag ska jag åka till stallet. Tristan ska ridas idag men det blir nog bara lite lugn eftersom han har vilat i ca 10 dagar medan jag var utomlands. Det är tänkt att han bara ska ridas lite lugnt i skritt och trav i någon vecka nu eftersom han blev sprutad för ungefär 1 månad sedan. 
 
Bild från igår.



Kommentarer
Postat av: SiriL

Hej Linda! Villken fin blogg ni har. Ni har också en väldigt fin header+design, skulle ni villja göra en åt mig? Eller skicka en typ lika dan mall som ni har eller nått. Min blogg är inte så välgjord så det sklle betyda mycket ifall du vill hjälpa mig med det. Kommentera då i min blogg, så kan vi mailas om det. Kram på dig, och åter igen, riktigt fin blogg ni har!

2012-12-29 @ 14:33:30
URL: http://sirilindblomz.blogg.se
Postat av: Maria

Hej! Vad menar man med att en häst är sprutad? Är det samma sak som vaccinerad? I vårat stall får hästarna vaccination mot nåt men dom vilar eller tar det lugnt bara några dagar tror jag.

2012-12-29 @ 18:20:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin