Om Linda

Mitt namn är Linda Söderholm, jag är 17 år och bor uppe i norrland, rättare sagt i umeå. Ridsporten är mitt största intresse och jag satsar mot toppen. Jag har ridit så länge jag kan minnas och har tidigare tävlat ponny. Nu har jag dock tagit steget upp på storhäst. Min tid spenderar jag i skolan, med mina vänner och i stallet såklart. 
 
Min häst, Peppino, även kallad Peppe, är en fux valack född 2007 i Tyskland. Han är av rasen hannoveranare och är efter den tyska hingsten Perigueux. Efter att ha spenderat hela sitt 6-åriga liv i Tyskland, kom han den 7de november 2013 till Sverige och umeå. I Tyskland har han tidigare tävlat upp till 130cm felfritt, nu ska vi satsa mot toppen tillsammans!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin