Presentation Linda

Hej jag heter Linda Söderholm och jag är 16 år. Jag bor i Umeå och går första året på dragonskolan där jag går sam. Jag har tidigare bloggat med Isabella på cassechuck.blogg.se och sedan bloggat själv ett tag. Tycker dock att det var roligare att blogga med någon så nu har jag och Agnes börjat blogga tillsammans.
 
Jag har iallafall en D-ponny som heter Taidi´s Chance. Tristan som han kallas är en valack född -98 som är importerad från England. Jag har haft han i lite mer än ett år och vi har tillsammans tävlat upp till LA, han ha tidigare tävlat MSV och vi satsar på att tävla det nästa år. 
 



Kommentarer
Postat av: Linn Karlsson

Hej , ville bara säga att din häst är otroligt fin. satt och kollade lite på din gammla blogg innan jag gick in här och kollade vidare , grymt fin häst var det jag ville säga , lycka till på tävlingsbanorna!

Svar: Åh, tack så mycket :)
agnesochlinda.blogg.se

2012-12-30 @ 12:14:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin