2 april

Imorse innan vi åkte in till ridhuset for jag ut och red Tristan en sväng i skogen. Jag har bara skrittat med honom dom senaste dagarna men idag fick han trava och galoppera lite grann vilket han uppskattade. Jag provade ett nytt bett idag, det var en western stång och det fungerade väl sådär. Han tog inte riktigt stöd på det men han lyssnade iallafall. 
 
Innan lunch åkte jag och Sandra in till ridhuset med Emma och Foffen. Jag började att rida Foffen och det gick väl ändå ganska bra med tanke på att jag endast har ridit han några korta stunder förra gången jag var här. I slutet red jag Emma en liten stund och hon var riktigt pigg då det var ganska många hästar i ridhuset men det gick vä het ok ändå.
 
Efter att vi hade varit i ridhuset så red vi ut i skogen en sväng, jag red då T och det gick bra. Vi red bara lite lugnt runt slingorna bara i skritt och trav då båda är travhästar. Efter det var det Linuz tur att ridas, honom red jag runt slingorna i alla gångarter och det gick bra det ockå. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin