26 april

Idag känns det som jag har gjort bort det mesta i skolan på flera veckor, haha nej men jag gjorde iallafall bort muntliga nationella i engelska så det känns skönt att ha det bortgjort. Har även gjort bort lite andra skolarbeten så nu är det förhoppningsvis lite lugnt i någon vecka iallafall. 
 
Efter skolan åkte jag till stallet och red Tristan. Jag red han runt lillslingan och det gick väl varken bra eller dåligt. Han gick helt okej men känslan var inte den bästa då han var lite dryg och kollade på precis allt. Förhoppningsvis är det bara för att det är så mycket nu när det är v75. Men iallafall så skrittade jag och travade bara med han och förutom att han var dryg gick han väl bra. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin