30 april

Idag har det varit en dryg dag i skolan då vi har haft många tråkiga lektioner och slutade sent. Många klasser fick sluta tidigare idag eftersom det är valborg och sen röd dag imorgon, men självklart fick inte vi göra det.. 
 
Eftersom mamma hade slutat tidigare från jobbet så fick jag skjuts till stallet och jag hann precis rida innan himlen öppnade sig. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om dagens pass, det gick väl vaken bra eller dåligt egentligen. Jag skrittade och travade bara med honom runt lillslingan idag, och han var otroligt tittig och dryg men vissa bitar gick han iallafall bra! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin