Äckelsnö

Alltså helt ärligt trodde jag att någon drev med mig när jag kollade ut genom fönstret. Allvarligt talat. Orkar inte att snön alltid kommer tillbaka när det precis hade blivit bra väder. Jag ska flytta härifrån så fort jag kan säger jag bara.
 
Som ni kanske förstår så for vi inte upp till Skellefteå. Jag hade inte kunnat provköra moppen, knappt ens få ut den till transporten. Det får bli en annan moppe, eller så åker vi nästa helg. Time will tell..
 
Snart ska jag ut till Olle, det är träning på hippo idag! Hade egentligen velat vara med på Micke-träningen, men det hade nog varit för tufft för honom i nuläget. Tror att  den här  träningen blir jättebra :)
 
Haha mamma gör ett tappert försök att få fram bilen....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin