Blogg.se appen strejkar

Uppdateringen idag har verkligen varit kass men jag har inte haft någon tid över till att sitta vid datorn och blogg.se appen fungerar inte som vanligt. 

 Men iallafall så började dagen med att jag red Inter en lugn sväng. Han fick först gå 2 utav slingorna innan jag avslutade med att rida 2 intervaller i backen. Han var lite pigg idag men det var ingen fara, utan han skötte sig bara bra. Efter det var det Linuz tur att bli riden, han fick precis som Inter värma upp runt 2 utav slingorna innan han fick gå några intervaller i backen. Han skötte sig bättre än igår och han blev till och med svettig vilket inte är så jätteofta.
 
När Elin kom till stallet så gick vi till bodens ridklubb en snabb sväng och kollade på dressyrtävlingarna. När vi kom tillbaka till stallet igen så for vi ut och red en liten sväng med Coressa och Sorbas. Jag red Sorbas, även kallad Skalman och det gick väl helt okej. Han tjafsade lite i skritten men i traven var han fin!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin