Dagens ridpass

Idag red jag Olle i skogen på skrittbettet, jag tänker bara ta det lugnt med honom den här veckan utan att ställa speciellt höga krav. Som mamma säger, ha kul och njuta av den sista veckan.
 
Iallafall så gick det riktigt bra och jag är sjukt nöjd! I början var han lite springig, men efter att ha flyttat lite för skänkeln och gjort några tempoväxlingar så blev han lugnare. Tog en ganska kort galopp där jag bara lät honom rulla på. Fokuserade på att han skulle gå fram utan att kolla på exakt varenda vattenpöl haha. Efter galoppen fick han skritta en stund innan jag travade av, och då blev han helt sjukt fin! Har aldrig upplevt något liknande på det bettet. Han lyssnade jättebra och var bara allmänt bäst! Helt sjukt :)
 
Nu ska jag strax möta upp några kompisar vid en majbrasa i närheten, sen är det också hur skönt som helst att vi är lediga imorgon!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin