Dagens träning

Det gick inte alls bra på träningen idag, eller själva övningen gick väl bra men känslan fanns inte där. Det var väldigt mycket lydnadshoppning med fokus på att dom skulle gå av nära hindrena och hoppa på styrka. Olle tyckte att det var ganska jobbigt och ville gå av tidigt, antar att det är muskler som inte har kommit tillbaka.
 
Vi satte ihop en cavaletti-serie, ett sockerbitshinder, ett räcke och en oxer till en bana. Han blev lite ivrig och ville hoppa för mycket på fart. Jag fick ta tillbaka jättemycket och verkligen sitta ända fram till hindret. Fick två jättekonsatiga stopp på oxern. Har ingen aning om varför faktiskt. Det är första gången han stannar sen vi började sätta igång honom. Tror han blev lite tjurig..;)
 
Han var inte lika glad som han brukar vara, vi får se vad Sussi säger på fredag helt enkelt!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin