Dåligt underlag

Jag hatar den härårstiden, iallafall om man ser till möjligheterna att rida utomhus. Antingen är det hårt, eller jättelös lera. Åh va less jag  blir...
 
Jag red iallafall så gott jag kunde i skogen, nu när snön har smält bort så kan man bara trava uppe i byn eftersom det är en hård hrusväg. Han var ganska pigg och låg på lite, så jag fick vara jättenooga med att sitta tillbaka, rida lätt långsamt och inte bli fast i handen. Tog både trav och galopp, i galoppen fick jag vara på honom ganska mycket då han hade fullt upp med att hoppa över vattenpölarna haha. Jag jobbade med att kunna reglera honom bra när jag stod i lätt sist, han var riktigt duktig! När jag travade av fick jag med mig honom mer, då blev han rakare i kroppen och lyssnade jättebra!
 
Efter ridpasset var det bara att gå in i spolspiltan, han var riktigt smutsig på hela benen och magen. Han tycker att det är jätteskönt att bli duschad :)
 
Tre vardagsbilder
 
 
 



Kommentarer
Postat av: Anonym

Skulle va kul om du presenterade din nya stjärna! Bild? En irländare borgar för ett stiligt namn?!!!!!

2013-04-24 @ 00:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin