Fler svar

Vem är sandra som ridit tristan?
Sandra rider i det stallet som Emma står i, hon brukar även rida Emma. Frågade om hon ville rida Tristan två dagar när jag var i Umeå då hon är väldigt duktig på att rida! :)
 
och kan du berätta mer om hästarna du ridit i Boden? 
Haha oj, det här kommer bli ett långt svar då jag har ridit ganska många hästar där uppe. men ska försöka göra så gott jag kan.

T.hall - T är en travhäst och en av hästarna som jag ridit mest i boden, vet inte riktigt vad jag ska skria om honom men han är väldigt snäll och trevlig att rida iallafall. 
Inter Tilly - Inter är också en travhäst och han är också en av hästarna som jag ridit mest. Han är ganska stor men väldigt snäll att rida trots att han är väldigt framåt. 
Viktoria West - Vickan (också travhäst) har jag bara ridit några gånger men hon är väldigt snäll att rida som dom flesta hästarna som är där.
Sorbas - Sorbas är också en travhäst och honom har jag bara ridit 1 gång, så det finns inte så mycket att skriva om honom men han verkar snäll!
Linuz - Linuz är en arabhingst som är 4 år, även han är en av hästarna jag har ridit mest och han är jättefin att rida men kan vara lite jobbig när man ska gå från gården. Helt klart en av favoriterna!
Coressa - Coressa är även hon en arab på 4 år, hon är lugn och snäll och rids i vanliga fall av Elin. 
Emma - Emma ägs av Monica som jobbar i det stallet som pappa jobbar åt och på så sätt har jag fått chansen att rida henne, hon är ett halvblod och ca 170 hög och hon är helt okej att rida! :)
 
T, Inter och Vickan!
Sorbas, Linuz, Coressa och Emma!
 
Hur hög är tristan och hur högt har du tävlat hopp/dressyr?
Tristan är ungefär 146 hög, jag har tävlat upp till LA i hoppning och upp till LB i dressyr. 

Hur många centimeter är i LA?
110 cm :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin