Fredag

Efter skolan idag så var jag en sväng på vårdcentralen och efter det fick jag skjuts till stallet så jag hann rida Tristan idag. Jag red honom en liten stund på ridbanan, i skritt såklart. Men efter helgen har jag tänkt börja trava lite smått igen.
 
Som sagt skrittade jag honom en liten sväng barbacka på ridbanan och det gick helt okej. Jag red mest på volter och serpentiner för att göra han lite lösgjord och han lyssnade riktigt bra idag. Även underlaget var faktiskt helt okej, det var endast på något ställe det var lite för mjukt men annars var nästan hela ridbanan torr även fast det regnade halva dagen igår, tummen upp för det!




Kommentarer
Postat av: Ebba

Superfin blogg! :)

2013-04-19 @ 22:02:54
URL: http://northons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin