Hemma!

Nu har jag kommit hem, tågresan var ganska tråkig men den gick ändå ganska fort då jag fördrev tiden genom att spela spel haha.. Innan jag åkte så hann jag med att rida 3 hästar, Linuz, Inter och till sist Tristan. 
 
Jag började med att rida Linuz och han fick gå runt slingorna idag, han var lite lat i början men piggnade till så fort vi började trava. Det gick iallafall bra och han skötte sig bara fint. Efter det var det Inters tur, jag värmde upp honom runt 2 utav slingorna och sedan avslutade jag med att rida 1 intervall i backen. Han var pigg men han gick ändå bra att kontrollera! 
 
Avslutade med att rida Tristan, även han fick gå runt slingorna. Han var inte lika galen som igår men han var ändå dryg, han var väldigt spänd och lyssnade knappt på mig. Jag gjorde ganska många avbrott från trav till skritt medan vi travade och då lyssnade han faktiskt ganska bra, det var mest galoppen han var jobbig i! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin