Ingen moppe idag

Haha den där moppen blev ett fjasko kan man väl säga. När vi kom dit så var den en lerig och ganska rostig moppe som inte startade. Så vi tackade nej till den. Men nu har vi en ny moppe på G som är lite bättre, pappa var och kollade på den medans jag var i stallet :)
 
Olle gick typ exakt samma sak idag som igår, lite galopp vid endurobanan. Tog skrittbettet som är rakt med fasta ringar, jag får inte med mig honom på samma sätt på det, men jag tycker ändå att det gick riktigt bra. Han är så härlig att rida! Jag red barbacka och behövde bara sitta där, älskade ponny!
 
Efter maten sprang jag en stund. Den här gången sprang jag inte vid älven då det var för mycket snö som man halkade i, utan på alfalten. Det var riktigt kallt, men kul!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin