Lång dag

Idag känns det som jag har gjort allt och ingenting i princip. Dagen har känts oändligt lång och det jag gjorde imorse känns det som jag gjorde igår haha.. Men iallafall så började jag med att rida Vickan imorse, jag red henne runt slingorna i mesta dels trav och hon skötte sig bara bra. Efter att jag hade ridit henne så hade jag lite tid över så då passade jag på att skritta ut en sväng barbacka på Tristan. Jag fokuserade mest på att han skulle bli ordentligt lösgjord i sidorna och han kändes helt ok. 
 
Senare under eftermiddagen for jag och Madde till bodens ridklubb med Linuz. Han fick gå lite dressyr idag och i början var han ganska spänd då det var ganska mycket rörelser runt omkring. Det blev ett ganska jobbigt pass för mig och lite hjärngymnastik för Linuz men han skötte sig bara bra. I slutet fick han även hoppa sina första språng under ryttare, han var lite trött och det blev lite vingligt framför men annars gick det helt okej!
 
Precis när vi kom tillbaka till stallet så kom Elin. Då passade jag på att rida T en sväng med henne eftersom jag inte vet när jag ska hit nästa gång. Vi red mest lugnt då underlaget inte var det bästa men det gick bra. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin