Lite svar

Anonym
Vill du tävla högre klasser gör du rätt. Hoppas du hittar en fin familj till Olle! Har du någon ny ponny på gång?
 
Svar: Det är inte endast för att jag vill tävla högre klasser just, men delvis. Ja eventuellt har vi det, men det är så osäkert att jag inte ens vill uttala mig om de.

 
Menea
Tycker du är sjukt stark som orkar med det här Agnes. Vill bara tillägga att hästar visst kan bry sig och fästa sig vid vissa personer. Vissa hästar accepterar till och med bara någon viss person, och älskar denna personen över allt annat. Det beror på hur starkt band man har. 

Behöver inte vara så med dig och Olle, tänker bara generellt sätt att hästar visst fäster sig vid vissa personer :) <3

Svar: Tack Menea! Jo du har ju ett speciellt band till dina hästar, men du har samtidigt lagt ner så mycket tid på det. Du har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med dina ponnysar, helt otroligt! Tycker att alla ska ta och följa @meneajd på instagram!

 

Emma
du är så jävla duktig agnes, du har gjort världens jobb med olle. Det är helt sjukt, du har aldrig gett upp och det är så det ska va. När du säljer honom så kommer du inte behöva känna att du gav upp, utan att du bara valde att gå vidare för att utvecklas. 
Va så nöjd med vad du har gjort med honom, inte många som hade pallat med en senskada. 
blir nästan tårögd, du är en helt perfekt hästägare. 
Alla borde vara som du.
 
Svar: Tack Emma vad glad jag blir! Du är också jätteduktig och jag vet att du förstår exakt hur det känns efter Noa
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin