Min och Olles tid tillsammans del 9

Vi red våran första vanliga hioppträning för Sussi i mars, det var bana på schemat. Den innehåll två kombinationer, trippel, relaterade linjer och svängar. Jag red jättedåligt men Olle skötte sig riktigt bra! Ni ser ju på filmen!
  
 
Det allra senaste vi gjorde var att starta våran första dressyrtävling tillsammans som gick riktigt dåligt. Vill bara glömma den haha. Olle var spänd och springig, jag tappade sitsen och slarvade med vägarna. Så mycket sämre kunde det inte ha gått. Fick 55% någonting.
 
 
Nu skulle jag säga att vi snart är helt igång igen. Minst ett år skulle det ta sa dom, och det har det gjort också. Senskador är enligt mig den drygaste skadan man kan få, eftersom den tar lång tid att läka och sen är det lätt att den kommer tillbaka om man inte är försiktig. Den 11 juni fick Olle diagnosen, men jag tycker att tiden har gått jättefort. Det var typ nyss jag gick med honom i ett grimskaft.
 
Men en sak har jag lärt mig, och det är att uppskatta att ha en frisk häst. För en dag kanske man står där och inte kommer kunna rida som vanligt på 1 år. Nu lägger vi upp Olles ridpass jättenoga, låter honom återhämta sig mellan träningar och tävlingar, och kollar igenom honom varje dag.
 
Nu får vi se vad som händer, vi tar en dag i taget och ser alltid till Olles bästa. Ingen annan häst kommer någonsin att ta hans plats, han är min nummer 1 och det kommer han alltid att vara. Finaste Made piebald
 
Loved you once, love you still
Always have, always will
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin