Onsdag

Imorse gick jag upp lite tidigare än vanligt då jag skulle rida Inter en sväng innan Sandra skulle komma och hämta mig. For alltså ut från stallet innan halv 8 då hon skulle komma vid 8, hann med nöd och näppe men det gick bra iallafall. Inter fick gå likadant som dom andra dagarna jag har ridit han, dvs att jag värmde upp runt två utav slingorna och avslutade med att rida en intervall i backen och det gick bara bra!
 
Åkte sen iväg och red ut Emma i skogen med Sandra, i början när vi red från stallet var hon lite småseg och jag fick verkligen rida för att hålla henne i galopp. Men när vi vände och red tillbaka blev hon mycket piggare, då var det bara att låta henne rulla på i galoppen.
 
När jag kom tillbaka till stallet red jag ut en liten sväng med Elin. Jag red då T och det gick bara bra, vi tog det bara lugnt då Elin red Coressa och hon har inte så jättebra kondis. 
 
T idag!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin