Stallfri dag

Idag har jag inte varit något i stallet då jag hade stödengelska efter skolan. Det var en otroligt tråkig dag i skolan då vi hade nationella på morgonen och lektionerna började inte förns efter 12 så vi gick mest runt på skolan i några timmar och var otroligt uttråkade. Det blev inte bättre av ett den lektionen vi skulle haft efter lunchen blev inställd så vårat hål blev enormt. 

Slutade skolan vid 14.15 och jag hade ingen större lust med att sitta på skolan till 15.50 så jag och Ronja gick på stan en sväng och jag fick med mig tre tröjor hem. Vi åt även en mjukglass innan jag gick tillbaka till skolan vilket inte var helt fel. 
 
Annars har det inte hänt något speciellt idag, men jag har iallafall läst ut spanska "boken" och håller just nu på att plugga engelska inför imorgon! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin