Träningen

Nu är jag heelt död, orkar knappt släpa mig till duschen. Vill bara svimma typ...
 
Träningen gick iallafall bra, det var bana igen med många konstiga svängar så man kunde inte slappna av en sekund utan att missa ett hinder typ haha. När vi hoppade fram så ville jag ta halvhalter genom att höja handen vilket jag verkligen måste vänja mig av med. Då hoppar han jämfota och kan inte använda ryggen. Men när vi kom till banan hade jag skärpt mig.
 
Banan innehöll trekombination med bara räcken, v-svängar och trippel. Det var fortfarande ingen höjd på den, kanske 70-80 cm. Men vi tar det lugnt med höjden än så länge. Vi hade ett ganska bra flyt genom hela banan fram tills trippeln, då glömde jag vägen och bröt av till trav några steg. Efter det fick jag inte upp galoppen tillräckligt snabbt så vi hamnade i ett mellanläge, men Olle hoppade iallafall som den kämpe han är. När jag tog om den så fick vi ett bättre språng! Skitnöjd :)
 
Nu ska jag duscha och sen ladda upp filmen, mamma hade en dålig dag som filmare så allt kom inte med. Men bättre än inget!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin