2013 del 1

Januari
*Vi drog in och red Olle på hippo för första gången sen han fick sin senskada i maj 2012. Vad jag minns så gick det åt helvete och han hade varit jättespänd. Men det kändes ändå som ett steg på vägen. Efter passet svällde senan upp helt brutalt mycket, och vi fick panik. Har aldrig haft sån panik innan och tårarna bara rann. Fyfan. Men det var bara en reaktion på benskydden och det försvann när vi slutade använda dom:)
 
Bilden är inte från det passet
 
 
*Dagen efter åkte jag med några kompisar till hemavan i fyra dagar. Vi hade galet kul även fast det hände en del saker också haha...
 
 
*For på praso på ekonomi på draggen (alltså programmet som jag går just nu).
 
 
*Mot slutet av månaden ställde vi upp en studs-serie som vi rullade över. Det var alltså de första "sprången" på 7 månader. Känslan var obeskrivlig.
 
 
 
Februari
*Olle började bli finare i vardagsridningen och satte mer och mer muskler samtidigt som konditionen blev bättre och bättre. Vi fortsatte hoppa studs och bygga styrka. Han sparkade en hel del eftersom han tyckte att det var så kul!
 
*Nationella proven började...
 
 
*"Hoppade" för första gången.
 
 
*Grubbeskolan bjöd på god mat.
 
 
*Hade kul med mina kära vänner!
 
*Hoppade bana för första gången. Den låg på kanske 80 cm men oj så roligt det var!
 
Lite randombilder från månaden
 
Mars
*Vi for till Åre på sportlovet. Resan dit var ett riktigt trauma, jag trodde på riktigt att vi skulle dö haha. Glida baklänges med bilen nerför en backe på is rekomenderas inte. Dessutom så körde jag rakt in i en granjävel och slog ihjäl mig. Jag fick inte ställa mig upp förrän pappa hade tagit en bild haha..
 
 
 
*Drog igång träningen med Olle på allvar!
 
 
*Jag och mina kompisar fick biljetter till One direction!!
 
 
*Hopptränade med Olle för Sussi. Det gick väl bra även om det inte var några höjder!
 
 
*Jag och Olle debuterade på dressyrbanan tillsammans efter mycket om och men. Körde på en LB.1. Det gick helt vansinnigt dåligt. Han hetsade runt flera meter innanför spåret och vägrade slappna av. Fick lite drygt 55%...
 
 
Del 2 kommer!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin