Alltså den här dagen....

Jag finner inte ord. Mamma kom in och väckte mig 07.40 haha, min buss går 10 i så det vart lite panik så att säga. Hann inte platta håret osv så har sett ut som ett troll hela dagen. Och inte blir det hela bättre av att det är snöstorm...
 
Första lektionen var tyskaprov, som jag faktiskt överlevde! Sen hade jag idrott och privatjuridik innan vi slutade. For ner på stan och köpte en kofta på vero moda innan jag tog bussen hem igen.
 
Ska fika nu och fara ut till stallet, det blir att skritta i 20 min som vanligt. Får ta en tävlingsluva på Kryckan då han är väldigt känslig när det blåser. Ikväll blir det en lugn kväll hon Hanna då vi ska se idol finalen. Vinnaren åkte ju ut förra veckan tragiskt nog, men får väl hålla på Elin eftersom hon är frå Ume. Ha en bra fredag allihopa!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin