Aotearoa Christmas

Idag har jag haft världens fuldag, helt otroligt. Skolan gick ganska snabbt, hade matte, juridik, sh och engelska. På engelskan gjorde min grupp bort våran redovisning. Det känns jättebra att inte ha kvar den tills på torsdag som resten av klassen haha..
 
Pappa var hos Kryckan tidigare idag och gick med honom. Han hade fått världens styltor trots att han har snösulor. Han hade tydligen nästan ramlat, så vi åker inte ut en andra gång även om han ska gå två gånger om dagen. Det känns inte värt att riskera allt på en enda promenad osv.
 
Jag ska tillbringa resten av dagen tillsammans med matteboken eftersom jag har prov imorgon. Hoppas ni får en roligare dag än jag!
 
Här mina vänner har ni en låt från våran redovisning som ni kommer att sjunga på resten av dagen, ni kan tacka mig senare:)
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin