Bra fredag!

Det är fredag och dagen har varit allmänt bra. Efter första lektionen idag hade vi världens längsta hål, så jag och Anna gick på stan en sväng. Köpte bland annat en julklapp, lite kläder åt mig och sedan avslutade vi med att äta på kinarestaurang. Kunde inte ha varit så mycket bättre! Dock så måste jag byta tröjorna jag köpte för det var fel storlek, haha att jag aldrig lär mig... 
 
Planerna med Peppe fick jag helt ändra om idag, det blev så himla dåligt väder mitt på dan och då var det bättre att han fick vila. Kändes inte så peppande att fara ut och rida i skogen när det nästan är storm. Men imorgon ska har vi tänkt åka in till hippo på morgonen och trimma, blir super!
 
Resten av kvällen vet jag inte riktigt vad jag hittar på, är hemma och är hundvakt så det blir bara en lugn kväll. Kanske kollar på idolfinalen eller något annat kul! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin