Det snöar!!

Kollade ut genom fönstret förut och såg att det snöade, det är även vitt på backen. Äntligen säger jag bara. Det är nog första gången jag faktiskt är glad över att det snöar. Hoppas bara den är här för att stanna nu!
 
Nu under kvällen har jag egentligen inte alls gjort så jättemycket, har egentligen bara suttit vid datorn, pluggat lite på mitt svenska tal samt räknat någon sida i matteboken. Rolig lördagskväll, eller hur var det nu?
 
I natt sov jag alldeles för lite, så jag funderar på om jag snart ska lägga mig i sängen och sätta på någon film. Imorgon har jag även tänkt ta mig en välförtjänt sovmorgon!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin