Emma träning dag 1

Träningen idag gick faktiskt riktigt bra, jag har bara haft honom en månad och inte alls hoppat mycket så jag kan inte heller ha allt för höga krav varken på mig själv eller Peppe. Men jag är nöjd! 
 
Tar bara allt lite snabbt nu för jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Vi började med att trava på en åtta över bommar, Peppe förstod inte riktigt att han skulle trava från början. Han gjorde några fina skutt/galoppsprång över. Men det tog inte så lång tid innan han fattade. Vi gjorde även volter i trav och galopp, formade runt skänkeln och så.
 
Sen började vi travhoppa, innan vi sedan gick över till att hoppa i galopp. I slutet blev allt en bana och den gick helt okej, måste dock bli bättre att ta halvhalter.
 
Är jättetrött så jag orkar inte riktigt gå in mer på vad vi gjorde. Har tänkt gå och lägga mig nu och ladda inför träningen imorgon! Behöver min skönhetssömn. Om ni vill se vad vi gjorde så kan ni helt enkelt kolla på filmerna, men som vanligt var det bra övningar!
 
Uppvärmningen:
 
Hoppningen:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin