Emma träning dag 2

Idag var det precis som igår träning för Emma Emanuelsson. Till skillnad från igår var det mer fokus på hoppning idag. Redan under uppvärmningen kände jag att Peppe var lite trött från igår, men det är fullt förståeligt eftersom han har tappade så mycket på resan från tyskland. Men han gjorde sitt bästa!
 
Vi började med att rida serpentiner över bommar i både trav och galopp och jobbade vidare med det som vi gjorde igår. När vi började hoppa, hoppade vi först på en åtta innan vi gick över till att hoppa några andra hinder. I slutet blev allt till en bana. Själva banan gick faktiskt helt okej, blev något missförstånd här och där men han försöker alltid göra rätt så jag kan inte vara annat än nöjd!
 
Är iallafall jättenöjd över Peppes prestation och som vanligt hade Emma jättebra träningar! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin