Fullt upp hela dagen

Idag har jag haft fullt upp precis hela dagen, därav den dåliga uppdateringen. Jag kom iallafall hem från julshowen för lite mer än 1 timme sedan och har hunnit nu med att duscha och äta middag. Resten av kvällen har jag bara tänkt ta det lugnt och ladda inför ännu en skolvecka. 
 
Julshowen var faktiskt helt okej, det blev dock lite segt i slutet eftersom den var så lång. Under pausen hjälpte jag som sagt till på ponnyridningen och ponnyn jag ledde var dock lite wild and crazy. Han ville inte stå still och var allmänt pigg, tur att han inte var så stor, haha. Annars var det inte några större problem, trevligt sällskap av Agnes hade jag också! 
 
Innan var jag i stallet en sväng och skrittade Peppe en tur i skogen. Han var riktigt piggelin idag, han gick mest och taktade och tyckte att det var tråkigt att skritta. Men som den stjärna han är skötte han sig ändå! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin