Hästar jag har haft del 1

Jag har haft 8 hästar innan Peppe, men jag har inga bilder på dom 2 första och eftersom jag var så liten minns jag inte heller så mycket om dom. 
 
Indy f.1992
 
Våren 2006 när jag var 10 år köpte vi Indy. Han var en superbra läromästare och tillsammans har vi nog runt 100 rosetter där hälften är vinster. Har hur många minnen som helst med honom med det bästa är nog när vi vann ett meetingpris i övik, av 6 klasser vann vi 4 och kom 3a i en. Det var tänkt att vi bara skulle hoppa tre klasser den helgen med eftersom vi hade vunnit alla tre och ledde meetingpriset stannade vi även kvar och hoppade den tredje dagen. Priset var en resa till dublin horseshow. I början av 2010 sålde vi Indy och han är idag pensionär.
 
 
 
Golden Shadow (skuggan) f.1997
 
När jag började växa ur Indy köpte vi Skuggan. Med tidigare ägare hade han gått MSV med bra resultat, men vi hann tyvärr aldrig så långt då han blev skadad. Under dom 4 månaderna jag tävlade han hade vi placeringar upp till LA, var med i elitlaget och kvalade MSV. Efter att han hade varit halt i ungefär ett år så blev han utdömd och fick i april 2009 åka till de evigt gröna ängarna.
 
Kolla hovskägget och svansen, tror nästan jag svimmar...
 
 
King f.2003
 
Någon vecka efter att vi hade tagit bort Skuggan så åkte vi till ett försäljningsstall i Dalarna och provred 3 ponnysar. King var verkligen min typ av häst, han var pigg, framåt och det var det jag gillade. Tyvärr så fungerade det inte alls bra mellan oss, han började kasta av mig så jag hade han bara 1-2 månader innan vi bestämde oss för att lämna tillbaka. Idag tävlar han MSV, kände redan då att han kunde bli en stjärna. 
 
 
 
Del 2 kommer inom kort!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin