Måndag

Idag har det hittills varit en ganska lugn dag, och den kommer nog förbli lugn också. Skoldagen idag var ganska skön, gjorde bort halvkurs provet i engelska och sedan hade jag en svenska lektion. Som pricken över iet slutade vi tidigt, det är alltid lika skönt! 
 
Efter skolan for jag vidare mot stallet, cyklade dit men det gick ändå ganska bra med tanke på att det var snö. Längtar dock till dubbdäcken kommer på. Peppe fick som sagt skritta en sväng i skogen idag, det gick helt okej och det blev stor skillnad på ljuset när snön kom. Äntligen ser man något när man rider Det var även premiärturen med hackamore idag och det var inga större problem, skönt att kunna rida på det ibland för att låta munnen vila! 
 
Nu ska jag plugga en liten stund och sedan blir det att kolla på morden i sandhamn innan sängen kallar! 
 



Kommentarer
Postat av: Sanna

Gud så fina! Vad hade med T egentligen? Sålde ni han? :)

Svar: Våran skola ska renoveras så vi får en veckas längre jullov! Dock så försvinner studiedagar istället.. men det är härligt :D

2013-12-04 @ 08:37:16
URL: http://sannas.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin