Nu kan jag uppdatera

Hoppas att det här inlägget publiceras nu, annars vet jag seriöst inte vad jag gör.
 
Pappa tog stallet på morgonen medans jag pluggade. Kände mig galet smart vissa stunder. Sen for vi iväg på föreningsjobb med Stöcke på en julkonsert i Strömbäck. Sjukaste var ju när jag och Tina gick och kollade runt, och ritade på whiteboardtavlan i ett klassrum. Sen upptäckte vi att det inte gick att sudda den svarta pennan haha. Paniken där. Efter 15 min hade vi fått bort allt, och nu syns inget hehe. Resten av tiden åt vi julgodis, drack glögg och tog hand om folks kläder.
 
Efter det for jag och mamma direkt till Kryckan. Jag for ut och skrittade i 30 min och det gick bara bra! Nu blir det solsidan och plugg resten av kvällen...
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin