Nyttig träning

I förmiddags åkte jag och mamma in till hippo med Peppe och trimmade en stund i ridhuset. Vi var där strax innan 9 så det var inte så jättemycket folk där. Det var endast jag och en till i lilla ridhuset så det var ganska skönt att slippa trängas!
 
Jag började med att värma upp honom i alla gångarter, han har bara gått lugnt de senaste veckorna på grund av underlaget så han var ganska pigg och även lite spänd. Han ville inte riktigt slappna av men annars lyssnade han bra!
 
Sen började vi hoppa. Värmde upp över ett litet räcke på långsidan några gånger. Vissa språng vart lite "hej kom och hjälp mig", jag har inte hoppat ordentligt sedan september så man kan säga att jag är något ringrostig. Men han var snäll och ställde upp även när det blev lite fel. Efter ett hinder drog han dock till med världens brallserie så det var nära att jag fick smaka sand.. 
 
Vi avslutade med att hoppa en liten bana med 3 låga hinder, han ville gärna springa iväg lite efter hinderna så jag får jobba på det. Men annars är jag ändå ganska nöjd. Det här kommer nog bli bra när vi har ridit ihop oss! 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin