Paus i pluggandet

Jag är fullt medveten om att min uppdatering är otroligt tråkig och dålig just nu, men skolan tar verkligen upp all tid. Har 5 saker som ska vara klara innan slutet på nästa vecka, känns lite tufft men bara att kämpa på. Hoppas ni förstår!
 
Idag hade jag bara 1 lektion i skolan, så det var ganska lugnt på den fronten iallafall. Stannade kvar en stund på skolan efteråt och jobbade lite med en uppgift. For till stallet sedan och det var en nära döden upplevelse, blank is nästan hela vägen och slask, jag vet inte hur många gånger som jag höll på att ramla med cykeln...
 
Som tur var gick ridturen bättre än cykelturen, Peppe skötte sig bra och kändes fin. Underlaget var dock inte det bästa i skogen, mest bara is, så han fick mest trava idag. Vissa bitar där snön hade försvunnit var det verkligen kolsvart, tur jag hade min bästa vän pannlampan! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin