Sen kväll på hippo

Idag har varit en riktigt bra dag som sagt. For till Kryckan och skrittade ut i 30 min, när jag gick ut så var det inte mörkt alls så jag tänkte att jag inte behövde pannlampan. Men när jag skulle hem så var det helt kolsvart hahah, plus att det var glashalt på marken. Men vi lever!
 
Efter maten åkte jag till hippo och kollade när Linda och Peppziii tränade. Dom var så duktiga och gjorde mig riktigt stolt i hjärtat :')
 
Avslutar dock dagen med dåligt humör iallafall pga en dum sak på ask, funderar på att ta bort det igen. Det finns så mycket skit där, jag finner inte ord. Sen att folk alltid tror en massa och skriver utan att veta något. Blir så less.
 
Alltid lika söta
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin