Skrittat!

Idag har jag ridit!! Eller okej, jag har skrittat barbacka i 20 min, men fortfarande. Det var en sån känsla att vara tillbaka på hästryggen igen. Kortade tyglarna och kände igenom honom lite, han kändes fin och mjuk för att inte vara riden på flera veckor. Dock fick han lite brottom på vägen hem...
 
Kryckans boxgranne blev akut dålig igårkväll och fick åka till hästhimlen. Stackarn såg lite ensam ut i sin del av stallet, men om han blir stressad så är det bara att flytta in honom till dom andra...
 
Nu sitter jag och pluggar tyska inför provet på fredag, kan ingenting och glosboken vägrar funka. Kommer få världens fetaste F.
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin