Stryker ett streck över den här dagen

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, tänkte ta en tidig kväll efter den här skitdagen haha. Innan något mer händer. Förhoppningsvis är det en bättre dag imorgon!
 
I stallet for jag ut och skrittade Kryckan medans pappa gjorde stallet. Han skötte sig bara bra och kändes fin och mjuk. Brukar inte jobba honom så mycket i skritten, men ska börja göra det imorgon när vi växlar upp till 30 min.
 
Var det någon fler som kollade på Vem vet mest ikväll? För jag slog på TVn lite random och såg Maria Conradsson som jobbar på Evidensia i Umeå haha. Det var ju hon som har undersökt och opererat Kryckan. Ganska coolt faktiskt!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin