Torsdag

Precis som Agnes är jag inne i en period där jag inte orkar eller har lust med något. Det sitter verkligen bra med lov nu. Hela veckan har jag stressat hur mycket som helst med alla skolarbeten. Jag är fortfarande inte klar med min psykologi uppgift så jag lär väl sitta uppe halva natten men den. Uppgiften är svår och konstig, och jag får snart panik över den. Snart åker nog datorn i väggen. 
 
Tidigare idag, eller snarare i eftermiddags var jag till stallet en sväng. Ändrade om mina planer då det var så himla ruggigt väder. Peppe fick en vilodag istället. Men precis som jag, var han nog ändå ganska nöjd över att slippa rida ut i regnet. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin