Vilken typ av häst jag föredrar

Jag tycker att det är jättesvårt att beskriva vilken typ av häst jag föredrar. Det är helt olika från häst till häst, för mig är det känslan som avgör. Som tillexempel när jag provred Peppe i Tyskland, sammanlagt provred jag kanske 5-6 hästar och alla var helt olika varandra men den enda jag hade bra känsla på, var Peppe.
 
Det enda kravet jag har på en häst, är att den ska både lyssna fram och tillbaka. Bland det värsta jag vet är när hästen inte tar skänkeln ordentligt eller inte lyssnar tillbaka. Är lite av ett kontrollfreak kan man säga.Förutom det har jag inte så mycket mer krav, förutom att den ska vara positiv till arbete och hoppglad. 
 
Lite luddigt inlägg, jag vet. Men som sagt, jag går på känslan. 
 
Denna häst är iallafall sjukligt fin! 
 
 
Vad föredrar ni för typ av häst? :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin