Bästa ponnyn!

Vi stannade bara en kort stund på hippo eftersom gruppen som tränade hade ridit klart när vi kom. Men vi såg lite iallafall :)
 
Det gick sjukt bra att rida idag! Olle var lika fin som igår, men jag hade skärpt mig lite. I traven försökte jag få honom att ta korta steg och verkligen ställa igenom åt både höger och vänster. Då blev han jättelydig. I galoppen var han ganska spänd först eftersom han kollade på något som jag inte kunde se, men när han väl jobbade så gick han i en fin form och jobbade med hela kroppen.
 
Sen skrittade jag en stund innan jag tog galopp igen, då var han lika fin som innan. Jag måste bara träna på att tyglarna inte ska bli längre och längre. Men det kan ha berott på att jag hade för stora vantar. När jag travade av så var han helt klockren! Fint tramp och gick lång och avslappnad utan att rinna iväg. Fina ponny :)
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin