Dagens ridpass

Idag red jag Tristan på ridbanan då den hade blivit plogad, och i helhet så gick det faktiskt ganska bra. I traven var han riktigt fin ända från början, han lyssnade jättebra och var mycket finare än igår! Jag red mest runt på volter, serpentiner och andra krumelurer så han skulle få något att tänka på.
 
När han var lugn så tog jag galopp, och han gick faktiskt bra i högervarvet som inte alls gick bra igår. Efter att jag hade galopperat några varv och saktat av till skritt så blev han ganska uppstressad, jag lät han då ta det lite lugnt ett tag så han skulle lugna ner sig. I andra galoppen så var han mycket drygare, han ville inte alls galoppera lugnt utan spände sig ganska mycket och blev väldigt kort. 
 
Men sen när jag travade av honom så var han riktigt fin igen, kändes ungefär som om jag hade kunnat trava med han hur länge som helst! :)
 
Gammal bild!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin