Fredag

Idag har det varit en ganska lugn dag, jag hade som sagt bara en lektion idag som var spanska så jag var hemma lite innan 10 vilket var väldigt skönt! 
 
Vid lunch tid gick jag till stallet och där red jag Tristan, jag red han bara lite lugnt runt lillslingan fram och tillbaka eftersom vi ska åka och hoppträna imorgon. Det gick väl sådär, i början var han väldigt seg men gick ändå i en bra form. I traven blev han lite lång och låg men annars gick han helt okej, men sen när jag tog galopp var det nästan som han exploderade för han gick från lugn till väldigt pigg. Han var riktigt stark också så det blev inte alls mycket galopp idag. Efter det så blev det iprincip bara skritt samt lite trav på vägen hem.
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin