Fredag 22 februari

När jag red Tristan idag tog jag ett vanligt 3-delat bett, vilket var ett stort misstag. Jag började med att rida en liten stund på parkeringen, han hade ingen bjudning framåt och var allmänt dryg. Efter en liten stund när han hade kommit igång så travade han på i en bra form och lyssnade helt okej när jag gjorde övergångar!
 
När jag hade jobbat han en stund i traven på parkeringen och kände mig nöjd så red jag upp i skogen. Han blev otroligt jobbig, tittade på allt och lyssnade inte ett dugg på mig i galoppen. Det blev alltså knappt någon galopp, skrittade och travade resten av biten istället och då var han ganska fin igen. Just nu är det galoppen som inte alls fungerar, han blir jobbig och bara springer. Det går egentligen inte överdrivet fort men han biter tag i bettet så man inte får någon kontakt med honom, vilket är otroligt jobbigt. Jaja, det är väl bara fortsätta träna så blir det bättre senare!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin