Full dag!

Den här dagen har varit jättefull, jag har verkligen inte hunnit uppdatera något. Hippos internet kan vara det sämsta som finns, så det gick inte att blogga därifrån. Men här kommer ett inlägg om dagen iallafall.
 
Började med att rida Olle i skogen. En tjej som red typ 30 min innan mig hade träffat 5 renar och Olle kände lukten av dom. Han var inte lika spänd som i onsdags, men han ville fortfarande inte gå fram. Jag jobbade honom i en lång, låg form i galoppen. Han var riktigt fin! Sen fick min matringal frispel så jag fick hoppa av och fixa den. Efter det ville han såklart inte stå stilla så det tog ett tag innan jag kom upp. Tog en till galopp innan jag gav mig, Olle känns jättefräsch och fin nu. Taggad på framtiden!
 
Efter det åkte jag ut till hippo och stod insläpp till framhoppningen i Lc. Det var så sjukt kallt så ni förstår inte. Jag hade ingen känsel alls i fötterna och hela jag skakade. Har fortfarande inte fått tillbaka värmen haha...
 
Imorgon ska jag fara ut till hippo igen och vara flagger i Lc, men det blir väl att jag stannar hela dagen;) På kvällen efter tävlingarna åker vi in och tränar med Olle! :)
 
 



Kommentarer
Postat av: Evelinn Bladström

Allt bra?? :D

2013-02-23 @ 20:06:47
URL: http://evelinnbladstrom.blogg.se
Postat av: Ryttarhuvud

Jag har en nystartad hästskvaller blogg. Kolla gärna in den. Under veckan kanske det kommer upp en liten överraskning om en av Sveriges största hästbloggare har tid att ställa upp. Ryttarhuvud.blogg.se

2013-02-23 @ 22:52:55
URL: http://ryttarhuvud.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin