Gårdagens hoppning

Olle var jättefin redan i uppvärmningen, på plats direkt och försökte inte springa iväg. Det var lite rörigt i ridhuset så jag fick rida så gott jag kunde. Det gick till och med att jobba honom från lätt sits i galoppen utan att han sparkade en enda gång! Började rulla på en studs serie några gånger i varke varv, Olle var taggad och tyckte att det var jättekul. Sen kom jag på ett räcke som låg på 70 cm, inte så mycket att säga om det mer än att han hoppade bra.
 
Mot slutet byggde vi om räcket till en oxer och satte ihop den med studsen. En gång la jag honom jättekonstigt på oxern och i maj skulle han ha tvärstannat (för att han hade ont). Nu hoppade han iallafall, ett fult språng  men över kom vi...
 
Mamma tog upp oxern till 90 cm som avslutning, han bara flög över. Då kom tårarna, jag grät medans jag travade av haha. Den här känslan har jag inte haft sen våren 2011. Även om det inte var högt alls nu så visar han ändå att han vill hoppa och att han har fått tillbaka hoppglädjen som var helt borta alldeleles innan senskadan kom. FInaste Olle
 

Film kommer ikväll eller imorgon :)
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin