Måndag

Idag följde jag Johns råd och lät Tristan springa runt långslingan så han skulle bli av med lite överskotts energi, det gick väl helt okej ändå. I början så jobbade jag han i både skritten och traven, jag ställde han och flyttade han för skänkeln och han lyssnade bra faktiskt! :)
 
I galoppen så stod jag i lätt sits och bara lät han rulla på som han ville, galopperade halva långslingan innan jag saktade av och skrittade upp för en backe. Tog galopp sen igen och då blev han helt galen och började skena så jag lät han skengaloppera en liten stund ihopp om att han skulle lugna ner sig men det gjorde han inte, saktade då av och travade/skrittade resten av biten som var kvar. 
 
Kan iallafall säga att Tristan är vältränad, han var piggare i slutet än vad han var i början och då hade han ändå sprungit ca 1 mil. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin