Olle igår

Olle var jättefin igår, jag behövde nästan inte göra något alls. Redan från början var han på plats så det var bara att ta tyglarna typ! Jag började med att rulla över en studs-serie i båda varven. Han bjöd fint utan att bli stark.
 
Sen hoppade jag en linje med en oxer och ett räcke. Kom lite nära på oxern men annars var allt bra. Jag satte också ihop allt till en bana, men den får ni se på filmen, jag kan inte förklara. Han hoppade jättejättebra och nu har han börja hitta tillbaka till flytet igen! Han sög verkligen tag i alla hindren och jag behövde bara sitta där och hålla ett jämt stöd i handen. Banan låg någonstans mellan 80 och 90 cm.
 
Fick faktist flera fina kommentarer om honom efteråt :)
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin