Onsdag

Idag så skrittade jag bara en liten sväng barbacka med Tristan då han blev masserad igår. Alltså blev det inget ansträngande, jag red han på hackamoret så han fick mest lunka på som han ville och det gick väl bra. Han var dock ganska jobbig då han har blivit så otroligt rädd för allting, han blev rädd för en bajshög, hur normalt är det på en skala egentligen?
 
Imorgon så ska Tristan nog få gå ett lite lugnt dressyrpass, med mycket fokus på lydnad och övergångar. Det blir troligtvis så att jag rider på parkeringen då jag antar att ridbanan inte är plogad, får helt enkelt se det imorgon! :)
 



Kommentarer
Postat av: Mathilda

Har en frågestund på min & min kompis blogg, fråga allt vad du vill, även this or that om du vill!
sprid gärna vidare :)
http://jennieochmathilda.weride.se/2013/02/06/fragestund/

2013-02-06 @ 20:39:29
URL: http://jennieochmathilda.weride.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin