Torsdag

Idag på skolan så kollade vi på olika inriktningar som man kan välja till 2an, dvs beteende media och sam. Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill gå, men jag har iallafall en vecka på mig att fundera så!
 
Iallafall så for jag till stallet efter skolan, jag red Tristan en liten stund på parkeringen och det gick väl sådär. I början gick han helt okej förutom att han var ganska seg och inte riktigt ville gå fram ordentligt. I galoppen gick han inte alls bra, han kunde inte gå i en normal galopp utan ökade farten hela tiden. I höger varv kunde han knappt galoppera på volt, jag orkade inte bråka med honom så jag travade av han och sen red jag hem. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin