Vilse i skogen

Den här dagen har varit kaos verkligen, på idrotten skulle vi åka skidor och lyckades jag, Hanna och Ebba åka vilse. Vi typ pulsade fram i skogen mellan träden där spåret var nästan borta. Under tiden sjöng vi så högt och falskt vi kunde, jag vill inte tänka på hur det måste ha låtit. Jag kan verkligen inte sjunga.
 
Juste, igår sökte jag in till gymnasiet. Det känns hur skönt som helst att det är bortgjort, hoppas jag kommer in nu då!
 
Annars vilar Olle idag, det blir bra med två lugna dagar för honom nu :)
 
Ungefär så här less är jag på skolan nu-.-
 



Kommentarer
Postat av: Tova & Lina - UNBEATEN.SE

Hej! Tänkte ta och tipsa om vår pågående bloggtävling där priset är en supersnygg huvtröja från Kingsland i valfri färg och storlek. (värde ca 850:-) Bara genom att ägna någon minut av ditt liv och följa tre enkla steg så är du med i tävlingen och har chans att vinna detta! Här hittar du tävlingen: http://unbeaten.se/2013/february/vinn-en-huvtroja-fran-kingsland-i-valfri-farg-och-storlek.html#comment

Kram! /Tova & Lina ~ Unbeaten.se

2013-02-12 @ 19:13:10
URL: http://www.unbeaten.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin